1

Πως θα έρθετε από την Αθήνα με το αυτοκίνητό σας στον Ξενώνα μας

Αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει, τότε μπορείτε να έρθετε εύκολα από την Αθήνα ή τον Πειραιά σε περίπου 2 ώρες, με μία μέση ταχύτητα.

Ακολουθώντας την Αττική Οδό και στην συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, αμέσως μετά τον Ισθμό, πηγαίνετε δεξιά στην έξοδο 10 (Κόρινθος - Επίδαυρος) και αμέσως μετά στρίβετε αριστερά, κάτω από την γέφυρα, στον δρόμο που οδηγεί στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και συνεχίζει προς την Επίδαυρο.

Οδηγείτε για 40 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς "Πόρο" ή "Σπέτσες". Στη διασταύρωση πηγαίνετε δεξιά και αμέσως μετά στρίβετε αριστερά, κάτω από την γέφυρα.

Συνεχίζετε στον δρόμο αυτόν, συναντώντας δεξιά σας το supermarket "Βασιλόπουλος".

Λίγο πιο κάτω συναντάτε πάλι πινακίδες προς "Πόρο" ή "Σπέτσες" σε μία άλλη διασταύρωση. Εκεί πηγαίνετε λοξώς αριστερά στην πινακίδα που δείχνει "προς τον Πόρο" και ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο θα φθάσετε στην Καλλονή, σε 15 περίπου λεπτά.

Στην Καλλονή στρίβετε αριστερά στην πινακίδα που δείχνει προς "Kalloni Resort" και μετά από 100 περίπου μέτρα αριστερά σας θα δείτε το "Kalloni Resort".Πως θα έρθετε από το Ναύπλιο με το αυτοκίνητό σας στον Ξενώνα μας

Αν έρχεστε από το Ναύπλιο, τότε οδηγείτε προς το Ληγουριό και στο ύψος του Κέντρου Υγείας κάνετε αριστερά στην παλιά Εθνική Οδό, προς Αθήνα. Φθάνετε στη γέφυρα της Επιδαύρου, στην οποία κάνετε αριστερά και πάλι αριστερά, κάτω από τη γέφυρα.

Συνεχίζετε στον δρόμο αυτόν, συναντώντας δεξιά σας το supermarket "Βασιλόπουλος".

Λίγο πιο κάτω συναντάτε πάλι πινακίδες προς "Πόρο" ή "Σπέτσες" σε μία άλλη διασταύρωση. Εκεί πηγαίνετε λοξώς αριστερά στην πινακίδα που δείχνει "προς τον Πόρο" και ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο θα φθάσετε στην Καλλονή, σε 15 περίπου λεπτά.

Στην Καλλονή στρίβετε αριστερά στην πινακίδα που δείχνει προς "Kalloni Resort" και μετά από 100 περίπου μέτρα αριστερά σας θα δείτε το "Kalloni Resort".Πως θα έρθετε από την Αθήνα ή το Ναύπλιο με τα ΚΤΕΛ

Αθήνα - Καλλονή

Καθημερινά αναχωρεί από το σταθμό Πελοποννήσου (210 - 5124910 - 11 - 12) λεωφορείο των ΚΤΕΛ στις 16.30 που περνά από την Καλλονή, σε 2 ώρες και 15' περίπου.

Σταθμός Πελοποννήσου τηλ. 210 - 5134588 www.athenstransport.com

Ναύπλιο - Καλλονή

Από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή αναχωρεί από το Ναύπλιο λεωφορείο των ΚΤΕΛ στις 14.30 που περνά από την Καλλονή, σε 1 ώρα περίπου.


Σταθμός, ΚΤΕΛ Αργολίδας 27520-27423 www.ktel-argolidas.gr

Σταθμός Γαλατά 22980 - 42480
Πατήστε για να δείτε στο διαδραστικό χάρτη της Google, τη διαδρομή για να έρθετε από την Αθήνα ή τον Πειραιά στην Καλλονή

Πατήστε για να δείτε στο διαδραστικό χάρτη της Google, τη διαδρομή για να έρθετε από το Ναύπλιο στην ΚαλλονήΠως θα έρθετε από το λιμάνι του Πειραιά με Ferry Boat στα Μέθανα

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν Ferry Boats της "Κοινοπραξίας Ε/Γ - Ο/Γ Πλοίων Σαρωνικού" τα οποία παίρνουν εκτός από επιβάτες και αυτοκίνητα.

Το πλοίο με ενδιάμεσο σταθμό την Αίγινα, φτάνει στα Μέθανα σε 2 περίπου ώρες. Στη συνέχεια έρχεστε στο "Kalloni Riviera" με ταξί.

Για να πληροφορηθείτε τις αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά ή το λιμάνι των Μεθάνων ή για να βγάλετε εισιτήρια, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά:

1. Πρακτορείο Πειραιά: "Κοινοπραξία Ε/Γ - Ο/Γ Πλοίων Σαρωνικού" 210 - 4117341 / 4171190 / 4126528 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

2. Πρακτορείο Μεθάνων : "Κοινοπραξία Ε/Γ - Ο/Γ Πλοίων Σαρωνικού" Κόλλιας Δημήτριος 22980 - 92580 / 92581Πως θα έρθετε από το λιμάνι του Πειραιά με flying dolphin

Aπό το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά flying dolphins και flying cats για τον Πόρο, τα οποία παίρνουν μόνο επιβάτες και όχι αυτοκίνητα. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα με flying dolphins και 1 ώρα & 20 λεπτά με flying cats.

Μόλις φθάσετε στον Πόρο περνάτε απέναντι στο Γαλατά με τις βαρκούλες μέσα σε 5 λεπτά και στη συνέχεια πηγαίνετε στην Καλλονή σε 15 λεπτά με τα ΚΤΕΛ ή με ταξί.

Τα δρομολόγια εκτελεί η Hellenic Seaways : 210-41.99.000 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Για να πληροφορηθείτε τις αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πόρου ή για να βγάλετε εισιτήρια, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Πρακτορείο Marinos Tours 22980 23423, 22977 στον Πόρο.Πατήστε για να δείτε στο διαδραστικό χάρτη της Google, τη διαδρομή για να έρθετε από το Γαλατά στην Καλλονή

Πώς θα έρθετε

Τι προσφέρει η περιοχή

Το Ξενοδοχείο "Kalloni Resort", αποτελεί ορμητήριο για δραστηριότητες και εξορμήσεις που υπάρχουν πάρα πολλές στην Τροιζηνία, στη Χερσόνησο την Μεθάνων και στις γύρω περιοχές.

Βρίσκεται σε μία από τις λίγες περιοχές στην Ελλάδα που συνδυάζει τη θάλασσα με το βουνό και τις δραστηριότητες με τις εξορμήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα.

Εξάλλου, για να σας μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών που θα περάσετε στο Ξενοδοχείο μας με τους φίλους σας ή με τις οικογένειές σας, υπάρχουν για εσάς πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού που θα γεμίσουν το χρόνο σας και δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε ούτε μία ημέρα.

Περισσότερα

H Καλλονή αποτελεί αγαπημένο παραθεριστικό προορισμό πολλών Αθηναίων, αλλά και επισκεπτών άλλων περιοχών. Υπόσχεται πολλές φυσιολατρικές απολαύσεις, τόσο θαλάσσιες, όσο και πανέμορφες «αποδράσεις» προς την ημιορεινή και ορεινή ενδοχώρα, αφού είναι κτισμένη στους πρόποδες του όρους "Ορθολίθι". H Καλλονή με τα ιδιαίτερα ζεστά και απολαυστικά νερά, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ξεκούραση, χαλάρωση, ψάρεμα καθώς επίσης για εναλλακτικές και οικογενειακές διακοπές.